понедельник, 10 июня 2013 г.

Модуль 1. Рефлексія.

Цей модуль допоміг мені обдумати власні цілі навчання на цьому тренінгу, а саме я хочу навчитися самою бути фасилітатором, хочу навчити цього студентів (бути фасилітаторами), хочу навчитися технології формувального оцінювання.
Мені було цікаво побачити "облако тегів" на дошці, створене тренерами зі знайомими і НЕЗНАЙОМИМИ термінами і словами. Дуже цікаво, що за ними стоїть! Особливо зацікавило формувальне оцінювання.
При виконанні завдань модуля побачила ВПЕРШЕ справжній електронний посібник, в якому можна  додавати закладки, коментарі, робити маркування. Цей посібник можна завантажити з сайту iteach.com.ua.
У програмі Intel® «Навчання для майбутнього» допоміжні ресурси можуть сприяти самостійному навчанню на тренінгу та допомагати підвищувати свій професійний розвиток у майбутньому 

1 комментарий:

  1. Дякую, Мариночко, за щиру рефлексію! Спробуйте ще писати про те, що Вас вразило, сподобалося, давалося легко,що здивувало, примусило замислитися, поставити під сумнів, які запитання виникли. Ми тоді зможемо спільно вибудувати Вашу стратегію навчання. Удачі!

    ОтветитьУдалить