четверг, 13 июня 2013 г.

Модуль 8. Рефлексія.

Цей модуль допоміг мені обдумати, що означає «оцінювання, зосереджене на потребах учнів», а саме такі ідеї мене вразили:
1) учні мають побачити план проекту і мати його упродовж проекту ( треба це продумати);
2) контрольні списки є реально класним інструментом організувати діяльність групи і моніторити просування до успіху;
3) працюючи ад системою оцінювання, вдається краще продумати проект, конкретизувати завдання. простежити їх зв'яpки між собою.

Мені сподобалося користуватися бібліотекою на сайті Інтел ( iteach), адже там є, по-перше, цікаві можливості для збереження в хмарі потрібних матеріалів, по- друге, багато цінних інструментів оцінювання.

Сьогодні вже легко орієнтуватися у різних ВЕБ-сервісах, на яких беремо, створюємо, редагуємо, зберігаємо, користуємось матеріалами тренінгу. Дуже вдячна тренерах за цікаві ідеї, допомогу, підштовхуваня в потрібне русло. Є надія, що випливу! Ура!

Хочеться навести скрізь порядок, адже в голові він вже майже є, потрібен час для наведення порядку у Портфоліо.

Дуже шкода, що посібник не завантажується на ай-пад. Було б дуже зручно мати його на мобільному пристрої,  а на десктопі виконувати вправи.

3 комментария:

  1. Цілком згодна з Вами, Марина, що контрольні списки є реально класним інструментом, і що потрібно наводити порядок, проте в моїй голові його найменш всього.

    ОтветитьУдалить
  2. привіт усім, якщо ви шукаєте позику з низькою ставкою 2 ставки на рік, тоді пропозиція позики pedro буде гарною для вашої бізнес-позики та іншого виду позики, яку ви хочете застосувати, якщо ви знаєте, що можете отримати гарне повернення якомога швидше, тоді зв’яжіться з паном Педро на pedroloanss@gmail.com

    ОтветитьУдалить